Pere condimentate cu ghimbir

Pere condimentate cu ghimbir
Perele condimentate cu ghimbir ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.59 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 1457 calorii. 38 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de ghimbir cm, oțet de vin, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pere Condimentate, Pere Condimentate, și Pere Condimentate.

Instrucțiuni

1
Puneți zahărul, oțetul, coaja și sucul de portocale, ghimbirul, frunzele de dafin și boabele de piper într-o tigaie mare. Aduceți încet la fierbere, amestecând constant pentru a dizolva zahărul, apoi fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Între timp, curățați, miezuiți și înjumătățiți sau sferturiți perele, în funcție de dimensiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
3
Adăugați perele în tigaie și braconați ușor timp de 10-15 minute până când sunt doar fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Îndepărtați cu o lingură cu fante și împachetați în borcane calde sterilizate cu garnituri de cauciuc (vezi sfatul de mai jos).
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Se fierbe amestecul de oțet greu de redus cu o treime, apoi se toarnă peste pere, inclusiv condimentele. Perele trebuie acoperite complet cu lichid. Montați garnitura de cauciuc și fixați borcanul bine închis. Rezervați orice sirop rămas pentru a completa borcanele mai târziu, deoarece perele vor absorbi siropul în timp. A se păstra până la 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții2
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista