Pere condimentate cu ghimbir
Perele condimentate cu ghimbir ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.59 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 1457 calorii. 38 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de ghimbir cm, oțet de vin, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pere Condimentate, Pere Condimentate, și Pere Condimentate.
Instrucțiuni
Puneți zahărul, oțetul, coaja și sucul de portocale, ghimbirul, frunzele de dafin și boabele de piper într-o tigaie mare. Aduceți încet la fierbere, amestecând constant pentru a dizolva zahărul, apoi fierbeți timp de 5 minute.
Între timp, curățați, miezuiți și înjumătățiți sau sferturiți perele, în funcție de dimensiune.
Adăugați perele în tigaie și braconați ușor timp de 10-15 minute până când sunt doar fragede.
Îndepărtați cu o lingură cu fante și împachetați în borcane calde sterilizate cu garnituri de cauciuc (vezi sfatul de mai jos).
Se fierbe amestecul de oțet greu de redus cu o treime, apoi se toarnă peste pere, inclusiv condimentele. Perele trebuie acoperite complet cu lichid. Montați garnitura de cauciuc și fixați borcanul bine închis. Rezervați orice sirop rămas pentru a completa borcanele mai târziu, deoarece perele vor absorbi siropul în timp. A se păstra până la 2 luni.