Pere coapte cu umplutură de afine-ghimbir și sos de cidru

Pere coapte cu umplutură de afine-ghimbir și sos de cidru
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Perele coapte cu umplutură de afine-ghimbir și sos de cidru ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 211 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de cidru de mere, zahăr brun, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Pere coapte cu cidru cu sos de caramel, Pere coapte cu umplutură Streusel, și Pere De Ghimbir Coapte.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Cojiți perele, lăsând tulpinile intacte. Feliați 1 inch din partea de sus a fiecărei pere pentru a forma un capac. Feliați aproximativ 1/4 inch de la baza fiecărei pere, astfel încât să stea plat. Core fiecare pere. Frecați în afara perelor cu părțile tăiate ale jumătăților de lămâie. Aruncați lămâia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Combinați afine, 1/2 cană de zahăr, ghimbir cristalizat și coajă într-un robot de bucătărie; puls până la tocat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Așezați perele într-un vas de copt de 13 x 9 inci. Umpleți fiecare cavitate de pere cu 3 lingurițe amestec de afine, 1 linguriță la un moment dat. Topiți fiecare pere cu capacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Se toarnă cidru peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
6
Stropiți untul uniform peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
7
Combinați 1 lingură de zahăr și ghimbir măcinat; presărați uniform peste pere. Acoperiți cu grijă cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Coaceți la 400 timp de 1 oră sau până se înmoaie, bătând la fiecare 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Folosind o spatulă, îndepărtați cu grijă perele din vasul de copt; așezați pe farfurii individuale de desert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Turnați lichidul din vasul de copt într-o cratiță medie. Gatiti la foc mediu-mare pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 12 minute).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
11
Stropiți 1 lingură de sos peste fiecare pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista