Pere coapte cu iaurt de vanilie și Granola
Pere coapte cu iaurt de vanilie și Granolan este un vegetarian farfurie. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 261 calorii. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați pere, apă, iaurt de vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Pere și curmale cu iaurt de vanilie-portocaliu, Pere fierte cu sos de iaurt cu miere de vanilie, și Vanilie Iaurt Placinta Cu Dovleac Granola Baruri.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade Fahrenheit.
Tăiați perele pe jumătate pe lungime și îndepărtați miezul cu un baller de pepene galben sau o lingură mică.
Așezați perele, tăiate cu fața în jos, într-un vas de copt superficial suficient de mare pentru a le ține.
Se toarnă suc de mere și apă peste pere; stropiți cu miere. Acoperiți tigaia ușor cu folie și coaceți aproximativ 35 de minute sau până se înmoaie. În timp ce perele se coace, așezați granola într-o tigaie de copt superficială sau o farfurie de plăcintă și prăjiți la cuptor 10 minute; deoparte.
Când perele sunt gata, turnați lichidul de copt într-o cratiță mică și reduceți la foc mediu până când rămâne aproximativ 1/4 cană de sirop; lăsați deoparte să se răcească.
Aliniați o strecurătoare cu prosoape de hârtie și așezați peste castron pentru a prinde picături.
Se toarnă iaurtul într-o strecurătoare și se lasă să se scurgă aproximativ 30 de minute. Împărțiți iaurtul între 4 boluri superficiale.
Așezați jumătate caldă de pere, tăiați cu fața în sus, peste iaurt. Se acoperă cu granola prăjită și se strecoară cu sirop.
Garnisiți cu o frunză de mentă, dacă doriți.