Pere Coapte

Pere Coapte
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Perele coapte ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 112 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână unt, pere, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pere Coapte, Pere Coapte, și Pere coapte cu înghețată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați jumătățile de pere, tăiate cu fața în sus, într-un 1-qt superficial. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Așezați untul în centrul fiecăruia; stropiți cu suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Combinați zahărul și scorțișoara; se presară peste pere. Sus cu marmeladă. Se acoperă și se coace la 350 de minute pentru 15-20 de minute sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista