Pere, ceapă și ștrudele de brânză Jack uscate
Pere, ceapa, și uscat brânză Jack Strudels este un vegetarian rețetă cu 24 de porții. O porție conține 54 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de pere bosc, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Pere, ceapă și ștrudele de brânză Jack uscate, Ștrudele Cu Ciuperci De Pere, și Pizza Cu Brânză De Capră, Pere Și Ceapă.
Instrucțiuni
Topiți 2 linguri de unt în tigaie medie grea la foc mediu.
Se adauga ceapa si saut pana se rumenesc, aproximativ 7 minute.
Adăugați pere și saut de 3 minute.
Transferați amestecul de pere într-un castron mediu. Se răcește ușor. Se amestecă brânza, muștarul și sarea.
Topiți restul de 4 linguri de unt într-o cratiță mică la foc mediu.
Așezați 1 foaie phyllo pe suprafața de lucru. (Acoperiți restul phyllo cu folie de plastic și prosop de bucătărie umed.)
Ungeți cu unt topit. Sus cu a doua foaie phyllo.
Ungeți cu unt topit. Aranjați jumătate din amestecul de pere în buștean de-a lungul a 1 capăt scurt de phyllo, lăsând chenar de 1 inch la fiecare capăt al amestecului de pere. Îndoiți în laturi și înfășurați strâns în jurnal.
Transferați pe o foaie mare de copt. Repetați cu restul de phyllo, unt și amestec de pere. (Strudelele pot fi făcute cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Coaceți strudelele până se rumenesc, aproximativ 18 minute. Se răcește 5 minute.
Transferați 1 strudel pe placa de tăiat.
Tăiați pe diagonală în 12 bucăți. Repetați cu strudelul rămas.
Transferați în platou și serviți.