Pere, ceapă și ștrudele de brânză Jack uscate

Pere, ceapă și ștrudele de brânză Jack uscate
Pere, ceapa, și uscat brânză Jack Strudels este un vegetarian rețetă cu 24 de porții. O porție conține 54 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de pere bosc, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Pere, ceapă și ștrudele de brânză Jack uscate, Ștrudele Cu Ciuperci De Pere, și Pizza Cu Brânză De Capră, Pere Și Ceapă.

Instrucțiuni

1
Topiți 2 linguri de unt în tigaie medie grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adauga ceapa si saut pana se rumenesc, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați pere și saut de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
4
Transferați amestecul de pere într-un castron mediu. Se răcește ușor. Se amestecă brânza, muștarul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
BrânzăBrânză
PerePere
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Topiți restul de 4 linguri de unt într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Așezați 1 foaie phyllo pe suprafața de lucru. (Acoperiți restul phyllo cu folie de plastic și prosop de bucătărie umed.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Folie De PlasticFolie De Plastic
7
Ungeți cu unt topit. Sus cu a doua foaie phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
8
Ungeți cu unt topit. Aranjați jumătate din amestecul de pere în buștean de-a lungul a 1 capăt scurt de phyllo, lăsând chenar de 1 inch la fiecare capăt al amestecului de pere. Îndoiți în laturi și înfășurați strâns în jurnal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PerePere
RolaRola
9
Ungeți peste tot cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
10
Transferați pe o foaie mare de copt. Repetați cu restul de phyllo, unt și amestec de pere. (Strudelele pot fi făcute cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Coaceți strudelele până se rumenesc, aproximativ 18 minute. Se răcește 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Transferați 1 strudel pe placa de tăiat.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
14
Tăiați pe diagonală în 12 bucăți. Repetați cu strudelul rămas.
15
Transferați în platou și serviți.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista