Pere caramelizate cu mascarpone de stafide de rom

Pere caramelizate cu mascarpone de stafide de rom
Perele caramelizate cu mascarpone de stafide de rom necesită aproximativ 1 oră și 12 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 2,37 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 62g de grăsime, și un total de 952 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți prăjituri amaretto, ROM, stafide aurii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 21%. Rețete similare sunt Cotlete de porc în sos cremos de șampanie și pâine de stafide cu Mascarpone și pere, Pere Marsala cu brânză Mascarpone, și Pere de vin roșu cu umplutură de Mascarpone.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Începeți prin înmuierea stafidelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
3
Se toarnă apă fierbinte peste stafide și se adaugă rom. Acoperiți cu folie de plastic și puneți deoparte în timp ce pregătiți restul vasului - lăsați să se odihnească cel puțin 45 de minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
4
Împărțiți perele pe tulpina și pielea de reținere din mijloc. Folosind un balon de pepene galben, scoateți miezurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
5
Adăugați zahăr brun și unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când tocmai s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați zeama de lămâie și perele, tăiate cu fața în jos, la tigaie, apoi ungeți cu unt topit și zahăr. Pop în cuptor timp de 15 până la 17 minute până când perele sunt fragede. Când ați terminat scoateți din cuptor și ungeti încă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Bateți ușor crema de mascarpone pentru a o slăbi. Strângeți stafidele și pliați ușor în cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Serviți perele pe o farfurie acoperită cu o lingură de cremă de mascarpone și stropiți cu sucuri de tigaie de pere. Se acoperă cu fursecuri amaretto sfărâmate.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri AmarettiCookie-uri Amaretti
MascarponeMascarpone
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 12 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Revista