Pere caramelizate cu alune prăjite și Sorbet de ciocolată

Pere caramelizate cu alune prăjite și Sorbet de ciocolată
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 577 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.78 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de zahăr superfin, brandy, sorbet de ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tavă-bezea coaptă cu pere, smântână, alune prăjite și sos de ciocolată, Salată de spanac pentru copii cu pere, ceapă roșie, afine și alune prăjite, și Tort De Ciocolată Fără Făină Cu Alune Prăjite.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aliniați o tigaie mare cu margini cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Tava De CoptTava De Copt
3
Întindeți alunele într-o altă tigaie (necăptușită) și coaceți doar până când începeți să deveniți aurii sub piei, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
4
Se toarnă într-un prosop de bucătărie curat și se freacă pentru a îndepărta cât mai multe piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
5
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, amestecați alunele cu zahărul superfin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ExtrafinZahăr Extrafin
AluneAlune
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți până când zahărul este ușor rumenit, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți din cuptor și amestecați imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Așezați la foc mediu-mare pe aragaz și gătiți, amestecând constant cu o lingură de lemn, până când zahărul se topește și se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
SobaSoba
9
Se toarnă imediat în tigaia căptușită și se separă ușor alunele cu lingura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Lasă să se răcească.
11
Între timp, curățați perele, lăsându-le întregi și cu tulpini intacte. Cu capătul mare al unui baller de pepene galben, scoateți fundul miezurilor din pere; apoi cu capătul mai mic, săpați mai adânc și scoateți semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
PerePere
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
12
Tăiați o felie subțire de pe fund, astfel încât perele să stea plate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
13
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Topiți untul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Când începe să se rumenească, adăugați pere și gătiți, întorcând ușor ocazional cu 2 linguri de lemn, până se rumenesc peste tot, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
15
Presărați perele cu zahăr granulat și continuați să gătiți și să întoarceți perele până când zahărul este caramelizat și gros, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
PerePere
16
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați țuica. Reveniți la căldură și fierbeți până când lichidul este redus la un sirop gros, cu bule, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
17
Se toarnă 1/2 cană de apă foarte fierbinte și se așează perele în poziție verticală în tigaie. Aduceți lichidul la fierbere; transferați tigaia în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
18
Coaceți, ungând la fiecare 15 minute, până când perele sunt fragede când sunt străpunse și lichidul s-a îngroșat din nou și este auriu închis, 25 până la 30 de minute. Dacă lichidul se reduce prea repede, adăugați mai multă apă, 1/4 cană la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
19
Lăsați perele să se răcească ușor în lichid, bătând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
20
Transferați perele în boluri puțin adânci. Se amestecă sucul de lămâie în sirop, apoi se pune lingura peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PerePere
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
21
Adăugați o lingură de sorbet de ciocolată în fiecare bol și presărați cu alune prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
AluneAlune
SorbetSorbet
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
22
Faceți înainte: puteți prăji alunele cu până la 3 zile înainte; depozitați etanș la temperatura camerei. De asemenea, puteți coace perele (prin pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
PerePere
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
23
până la 4 ore înainte; lăsați să stea la temperatura camerei. Reîncălziți la foc mediu, bătând perele cu sirop, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
SiropSirop
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Revista