Pere calde caramelizate cu cuișoare Zabaglione
O porție conține 203 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Dacă 95 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., perele calde caramelizate cu cuișoare Zabaglione ar putea fi un super fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați marsala, gălbenușuri de ou, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Zabaglione-Merișoare și pere acoperite cu Zabaglione, Pere Condimentate Caramelizate, și Pui cu pere caramelizate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 35
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic; pus deoparte.
Combinați 1/2 cană Marsala, miere, 1 lingură de unt, coajă și 1 linguriță de amestec de condimente într-o cratiță mică.
Se încălzește la foc mediu până se topește untul.
Așezați jumătățile de pere, tăiate cu părțile în sus, într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Se toarnă amestecul de Marsala peste pere.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când perele sunt fragede, ungând ocazional.
Scoateți din cuptor; păstrați cald.
Combinați 6 linguri Marsala, 1/4 cană zahăr, apă, sare și gălbenușuri de ou într-o cratiță medie și grea, amestecând cu un tel. Gatiti la foc mic, batand constant, pana cand amestecul este gros (aproximativ 5 minute). Se amestecă amestecul de condimente rămas și 1 linguriță de unt până se omogenizează.
Așezați 1 jumătate de pere în fiecare castron individual. Lingură 1/4 cană sos peste fiecare jumătate de pere.
Garnisiți cu coajă de lămâie și nucșoară, dacă doriți.