Pere calde caramelizate cu cuișoare Zabaglione

Pere calde caramelizate cu cuișoare Zabaglione
O porție conține 203 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Dacă 95 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., perele calde caramelizate cu cuișoare Zabaglione ar putea fi un super fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați marsala, gălbenușuri de ou, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Zabaglione-Merișoare și pere acoperite cu Zabaglione, Pere Condimentate Caramelizate, și Pui cu pere caramelizate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați 1/2 cană Marsala, miere, 1 lingură de unt, coajă și 1 linguriță de amestec de condimente într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
UntUnt
MiereMiere
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se încălzește la foc mediu până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
5
Așezați jumătățile de pere, tăiate cu părțile în sus, într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Se toarnă amestecul de Marsala peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
PerePere
7
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când perele sunt fragede, ungând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți din cuptor; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Combinați 6 linguri Marsala, 1/4 cană zahăr, apă, sare și gălbenușuri de ou într-o cratiță medie și grea, amestecând cu un tel. Gatiti la foc mic, batand constant, pana cand amestecul este gros (aproximativ 5 minute). Se amestecă amestecul de condimente rămas și 1 linguriță de unt până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
UntUnt
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Așezați 1 jumătate de pere în fiecare castron individual. Lingură 1/4 cană sos peste fiecare jumătate de pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Garnisiți cu coajă de lămâie și nucșoară, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
NucșoarăNucșoară
12
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Revista