Pere Braconate Stacojii
Această rețetă servește 6 și costă 1,97 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 133 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați băț de scorțișoară, suc de lămâie, pere coapte ferme și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pere Braconate Stacojii, Pere Braconate Cu Smochine Condimentate Braconate, și Pere Braconate.
Instrucțiuni
Aduceți vinul, sfecla, zahărul, sucul de lămâie, scorțișoara și frunzele de dafin la fiert într - o cratiță de 1 1/2 până la 2 litri, amestecând până când zahărul s-a dizolvat.
Adăugați pere și acoperiți cu o rundă de hârtie pergament. Se fierbe la foc mic, întorcându-se ocazional, până când perele sunt fragede și lichidul este siropos, 35 până la 40 de minute.
Transferați perele într-un castron. Aruncați bățul de scorțișoară și frunzele de dafin și turnați sirop peste pere. Se răcește complet în sirop, aproximativ 30 de minute.
Perele poșate pot fi făcute cu 1 zi înainte și răcite. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.