Pere braconate cu vin și citrice cu brânză triplă-Cr Pcormme
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 197 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă $1.56 pe portie se încadrează în bugetul dvs., pere de vin și citrice cu brânză triplă-Cr ar putea fi un minunat fără gluten și vegan rețetă pentru a încerca. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză triple-CR arincormme, zahăr, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pere Braconate Cu Vin Roșu, Pere Braconate Cu Vin Roșu, și Pere Braconate În Vin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați vinul, zahărul, sucul de portocale, coaja de lămâie și cuișorul într-o cratiță medie grea. Se aduce la foc mic la foc mediu, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Coaja De Lamaie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Zahăr
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați jumătăți de pere în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Tăiați Runda de hârtie pergament de aceeași dimensiune ca și cratița.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Tigaie Cu Sos
4
Așezați pergamentul rotund Deasupra perelor, împingând marginile pergamentului în lichid pentru a preveni curbarea marginilor. Reduceți căldura și abia fierbeți până când perele sunt fragede când sunt străpunse cu cuțitul, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
5
Folosind lingura cu fante, transferați perele în castron. Se fierbe lichidul în cratiță până când este ușor siropos și se reduce la 3/4 cană, aproximativ 14 minute. Se răcește siropul la temperatura camerei; se amestecă crincormme de cassis, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme De Cassis
Pere
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie Cu Sos
Bol
6
Se toarnă sirop peste pere. Acoperiți și răciți cel puțin 12 ore, întorcând perele ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Sirop
7
Tăiați subțire jumătățile de pere pe lungime aproape până la capătul tulpinii, lăsând tulpinile atașate. Lingurați Generos 1 lingură de sirop de pere pe fiecare din cele 4 farfurii. Completați fiecare cu 1 jumătate de pere, apăsând ușor la ventilator.