Pere braconate cu vin dulce și Confetti de fructe

Pere braconate cu vin dulce și Confetti de fructe
Perele braconate cu vin dulce și Confetti de fructe sunt un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 292 calorii. Pentru $ 4.11 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână doar pere anjou, băț de scorțișoară, kiwi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Pere braconate cu vin dulce și Confetti de fructe, Pere Braconate Cu Vin Dulce Și Confetti De Fructe, și Pere Braconate Cu Vin Roșu.

Instrucțiuni

1
Folosind melon baller, scoateți miezul de la capătul inferior al perelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
2
Combinați vinul, nectarul de pere și bățul de scorțișoară într-o oală mare. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Nectar De PereNectar De Pere
SemințeSemințe
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Adăugați pere (lichidul ar trebui să acopere perele la jumătate). Reduceți căldura la mediu-scăzut; gatiti pana cand perele sunt fragede, aproximativ 10 minute, intorcand perele la jumatate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
4
Transferați perele și lichidul de gătit într-un castron mare. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Scurgeți lichidul de braconaj înapoi în oală.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Se amestecă 2 linguri de lichid cu săgeată într-un castron mic; reveniți la oală. Se fierbe până când sosul se îngroașă și se reduce la 2 căni, amestecând ocazional, aproximativ 12 minute. Se răcește sosul la temperatura camerei. (Perele și sosul pot fi preparate cu 1 zi înainte. Se acoperă separat și se dă la frigider. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArorutArorut
PerePere
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Puneți sosul în 6 boluri puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Așezați perele deasupra sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
SosSos
9
Presărați kiwi, pepene galben și căpșuni în jurul perelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Pepene GalbenPepene Galben
PerePere
Prăjituri Colorate De Orez MochiPrăjituri Colorate De Orez Mochi
10
Se ornează cu mentă și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
11
Per porție: calorii, 166; grăsimi totale, 0; grăsimi saturate, 0; colesterol,
12
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista