Pere braconate cu vin dulce și Confetti de fructe
Perele braconate cu vin dulce și Confetti de fructe sunt un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 292 calorii. Pentru $ 4.11 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână doar pere anjou, băț de scorțișoară, kiwi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Pere braconate cu vin dulce și Confetti de fructe, Pere Braconate Cu Vin Dulce Și Confetti De Fructe, și Pere Braconate Cu Vin Roșu.
Instrucțiuni
Folosind melon baller, scoateți miezul de la capătul inferior al perelor.
Combinați vinul, nectarul de pere și bățul de scorțișoară într-o oală mare. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole. Aduceți la foc mic.
Adăugați pere (lichidul ar trebui să acopere perele la jumătate). Reduceți căldura la mediu-scăzut; gatiti pana cand perele sunt fragede, aproximativ 10 minute, intorcand perele la jumatate.
Transferați perele și lichidul de gătit într-un castron mare. Se răcește complet.
Scurgeți lichidul de braconaj înapoi în oală.
Se amestecă 2 linguri de lichid cu săgeată într-un castron mic; reveniți la oală. Se fierbe până când sosul se îngroașă și se reduce la 2 căni, amestecând ocazional, aproximativ 12 minute. Se răcește sosul la temperatura camerei. (Perele și sosul pot fi preparate cu 1 zi înainte. Se acoperă separat și se dă la frigider. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.)
Puneți sosul în 6 boluri puțin adânci.
Așezați perele deasupra sosului.
Presărați kiwi, pepene galben și căpșuni în jurul perelor.
Se ornează cu mentă și se servește.
Per porție: calorii, 166; grăsimi totale, 0; grăsimi saturate, 0; colesterol,