Pere braconate cu Cheddar

Pere braconate cu Cheddar
Perele braconate cu Cheddar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 329 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de pere forelle), zahăr, cocktail de suc de afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pere braconate cu Cheddar, Pere Braconate Cu Smochine Condimentate Braconate, și Pere Braconate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cojiți perele, lăsând tulpinile la locul lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
2
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mare, aduceți la fierbere sucul de afine, oțetul și zahărul; adăugați pere. Când amestecul reia fierberea, reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când fructele sunt fragede când sunt străpunse, aproximativ 8 minute (12 minute pentru perele Bosc); întoarceți fructele la jumătatea gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AfineSuc De Afine
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Cu o lingură cu fante, transferați fructele pe o farfurie cu margini. Dacă folosiți pere Bosc, tăiați fiecare pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bosc PearBosc Pear
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Se fierbe amestecul de suc la foc mare, amestecând ocazional, până se reduce la 2/3 cană, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
5
Între timp, tăiați bagheta în diagonală în felii de 1/2 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
6
Ungeți ușor ambele părți ale fiecărei felii cu unt. Aranjați feliile într - un singur strat pe o foaie de copt de 14 x 17 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
7
Coaceți într-un cuptor 375 până devine auriu, 10 până la 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Așezați fiecare pară întreagă în poziție verticală pe o farfurie (așezați jumătățile Bosc cu părțile plate în jos). Lingură sirop în mod egal peste sau în jurul fructelor. Aranjați felii de baghetă prăjite, brânză și năsturel lângă pere. Pentru a mânca, tăiați bucăți de pere, înmuiați în sos și combinați cu mușcături de pâine prăjită, brânză și năsturel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
BaguetteBaguette
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista