Pere braconate cu Cheddar
Perele braconate cu Cheddar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 329 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de pere forelle), zahăr, cocktail de suc de afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pere braconate cu Cheddar, Pere Braconate Cu Smochine Condimentate Braconate, și Pere Braconate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți perele, lăsând tulpinile la locul lor.
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mare, aduceți la fierbere sucul de afine, oțetul și zahărul; adăugați pere. Când amestecul reia fierberea, reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când fructele sunt fragede când sunt străpunse, aproximativ 8 minute (12 minute pentru perele Bosc); întoarceți fructele la jumătatea gătitului.
Cu o lingură cu fante, transferați fructele pe o farfurie cu margini. Dacă folosiți pere Bosc, tăiați fiecare pe jumătate pe lungime.
Se fierbe amestecul de suc la foc mare, amestecând ocazional, până se reduce la 2/3 cană, aproximativ 10 minute.
Între timp, tăiați bagheta în diagonală în felii de 1/2 inch lățime.
Ungeți ușor ambele părți ale fiecărei felii cu unt. Aranjați feliile într - un singur strat pe o foaie de copt de 14 x 17 inci.
Coaceți într-un cuptor 375 până devine auriu, 10 până la 12 minute.
Așezați fiecare pară întreagă în poziție verticală pe o farfurie (așezați jumătățile Bosc cu părțile plate în jos). Lingură sirop în mod egal peste sau în jurul fructelor. Aranjați felii de baghetă prăjite, brânză și năsturel lângă pere. Pentru a mânca, tăiați bucăți de pere, înmuiați în sos și combinați cu mușcături de pâine prăjită, brânză și năsturel.