Această rețetă servește 6 și costă 2,28 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 313 calorii. Această rețetă de la Serious Eats are 15 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți la îndemână păstăi dintr-o fasole de vanilie, anason stelat, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Pere Braconate Cu Smochine Condimentate Braconate, Pere Braconate, și Pere Braconate.
Instrucțiuni
1
Combinați apă, zahăr, miere, vin, ghimbir, fasole de vanilie, anason stelat și bețișoare de scorțișoară într-o oală mare și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Chile Scotch Bonet, Tocat
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați perele, având grijă ca toate să fie acoperite de lichidul de braconaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
3
Tăiați o rundă de pergament suficient de mare pentru a acoperi oala cu un centimetru suplimentar în jurul părților laterale.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Tăiați o gaură de 1 inch în centrul pergamentului și apăsați runda, cu gaura direct în centru, direct deasupra lichidului de braconaj.
5
Fierbeți perele în lichid până când sunt fragede și ușor translucide (în funcție de pere, acest lucru poate dura de la 45 de minute la 1 oră) lăsați perele să se răcească în lichid înainte de servire sau utilizare pentru coacere. Pentru a servi, tăiați perele în jumătate de drum lung și scoateți semințele cu o lingură de pepene galben.