Parul Balsamic, puiul și sparanghelul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 290 calorii. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână ghimbir, sare și piper măcinat, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Salată balsamică de pui și pere, Miere-Balsamic Glazurate Pui La Gratar W / Sparanghel, și Pui portocaliu-balsamic cu sparanghel, fasole verde și mămăligă.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu. Gatiti puiul in uleiul incins pana se rumeneste complet, 3 pana la 5 minute; transferați într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa la pui; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Așezați perele și sparanghelul deasupra amestecului de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Jumătăți De Pere în Sirop
4
Se amestecă usturoiul, oțetul balsamic, sucul de mere, rozmarinul, ghimbirul și zahărul împreună într-un castron; se toarnă peste sparanghel. Condimentează din nou cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat