Pere Balsamic, pui și sparanghel

Parul Balsamic, puiul și sparanghelul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 290 calorii. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână ghimbir, sare și piper măcinat, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Salată balsamică de pui și pere, Miere-Balsamic Glazurate Pui La Gratar W / Sparanghel, și Pui portocaliu-balsamic cu sparanghel, fasole verde și mămăligă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu. Gatiti puiul in uleiul incins pana se rumeneste complet, 3 pana la 5 minute; transferați într-un aragaz lent.
Adăugați ceapa la pui; condimentează cu sare și piper.
Așezați perele și sparanghelul deasupra amestecului de pui.
Se amestecă usturoiul, oțetul balsamic, sucul de mere, rozmarinul, ghimbirul și zahărul împreună într-un castron; se toarnă peste sparanghel. Condimentează din nou cu sare și piper.
Gatiti la foc mic timp de 4 pana la 6 ore.