Perciatelli cu creveți și pesmet de usturoi
Perciatelli cu creveți și pesmet de usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,85 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 295 calorii. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, pătrunjel, creveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 63%. Rețete similare sunt Perciatelli cu creveți și pesmet de usturoi, Perciatelli cu dovlecei și pesmet, și Linguine Cu Usturoi Și Pesmet.
Instrucțiuni
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Se adauga pesmetul si jumatate de usturoi; saut pana cand firimiturile sunt aurii si crocante, aproximativ 10 minute.
Transferați în castron mediu.
Presărați creveții cu sare și piper.
Încălziți restul de 5 linguri de ulei în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați creveții și usturoiul rămas în tigaie; saut-ul până când creveții sunt doar opaci în centru, aproximativ 3 minute. Se amestecă 1/4 cană de pătrunjel, capere și coaja de lămâie.
Adăugați paste fierte și 1/2 cană de apă de gătit pentru paste rezervate.
Se amestecă în 1 cană pesmet de usturoi, adăugând mai multă apă de gătit pentru paste dacă este uscată. Se condimentează cu sare și piper.
Se presară cu pesmetul de usturoi rămas și pătrunjelul.