Peppery Curcan Scaloppini
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Scaloppini de curcan piperat ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 344 calorii. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de piper, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Filet De Curcan Cu Ierburi Piperate, Piept De Curcan La Grătar Piperat, și Pui Scaloppini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline și 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, timp de 3 până la 5 minute, sau până se înmoaie. Împingeți ceapa în partea laterală a tigaiei și adăugați încă 1 lingură de unt.
Condimentează curcanul cu sarea și 1/2 linguriță de piper și adaugă în tigaie. Întoarceți focul la mediu-înalt și gătiți curcanul până se rumeneste pe ambele părți, aproximativ 4 minute în total.
Transferați curcanul într-un platou și acoperiți ușor cu folie de aluminiu.
Adăugați bulionul de pui, oțetul și restul de 1/2 linguriță de piper în tigaia cu ceapa. Întoarceți focul la mare și fierbeți până când lichidul se reduce la jumătate, 5 până la 7 minute. Reduceți focul la mediu și amestecați restul de 2 linguri de unt, câte 1 lingură pe rând. Întoarceți curcanul, împreună cu orice sucuri acumulate, în tigaie și gătiți, întorcând ocazional, până când este gătit, aproximativ 1 minut.
un pic mai mult, voi toți
Dacă vă puteți regla moara de ardei, cu cât ardeiul este măcinat mai grosier, cu atât mai bine pentru acest sos.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Din Deen Bros. ia-o ușor de Jamie Deen, Bobby Deen și Melissa Clark Copyright (c) 2009 de Jamie Deen, Bobby Deen și Melissa Clark publicat de Ballantine Books.Jamie și Bobby Deen au crescut în Georgia–mai întâi în Albany și apoi în Savannah–și, la fel ca mulți sudici, au considerat întotdeauna gătitul și mâncarea o mare parte din viața lor. Când mama lor, Paula Deen, a început o afacere de livrare de sandvișuri în 1989, băieții s-au ocupat de livrări. Pe măsură ce afacerea a crescut în restaurantul Lady, au continuat să ajute. Apoi, în 1996, trio-ul a deschis Restaurantul Lady & Sons către un succes răsunător. De atunci nu s-au mai uitat înapoi. Apar în mod regulat pe ABC ' s Good Morning America și au avut propriul lor spectacol Food Network, Road Tasted.Melissa Clark a scris pentru New York Times, Food & Wine, Travel & Leisure și Real Simple și a colaborat la douăzeci și una de cărți.