Pepperoni Pizza Pâine Rapidă
Pepperoni Pizza Pâine rapidă ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 362 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această masă de dimineață. Mergeți la magazin și ridicați brânză mozzarella cu lapte integral cu zaruri medii, roșii uscate la soare, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pepperoni Pizza Pâine Rapidă, Clare ' s Quick Pepperoni Pizza Mac, și Dippin 'Dunkin' rulouri rapide și ușoare de pizza cu Pepperoni.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Acoperiți cu generozitate o tigaie metalică de 9 pe 5 inci cu ulei de măsline. Tapetați fundul tigaiei cu hârtie pergament și acoperiți și hârtia cu ulei; pune deoparte.
Bateți făina, praful de copt, oregano, sarea, bicarbonatul de sodiu și piperul împreună într-un castron mare până când se aerează și se rup bucăți mari.
Adăugați brânza, pepperoni și roșiile și aruncați amestecul de făină până când bucățile sunt separate și acoperite uniform; pune deoparte.
Așezați ouăle, laptele și uleiul de măsline măsurat într-un castron mediu și bateți până se omogenizează.
Adăugați amestecul de ouă în amestecul de făină și amestecați până când făina este doar încorporată, având grijă să nu amestecați prea mult (câteva dungi de făină sunt OK). Aluatul va fi foarte gros.Folosind o spatulă de cauciuc, răzuiți aluatul în tigaia pregătită, împingându-l în colțuri și netezind partea superioară.
Coaceți până când pâinea se rumeneste peste tot și o scobitoare introdusă în centru iese curată (testați mai multe pete pentru că puteți lovi un buzunar de brânză), aproximativ 40 până la 45 de minute.
Așezați tigaia pe o grătar pentru a se răci timp de 15 minute. Rulați un cuțit în jurul perimetrului pâinii și întoarceți-l pe raft.
Scoateți și aruncați hârtia pergament.
Lăsați pâinea să se răcească încă cel puțin 30 de minute înainte de a o felia.