Pepperoni Pizza Jalapeno Poppers
Reteta Pepperoni Pizza Jalapeno Poppers este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, primal și prietenos cu fodmap opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 61 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. O porție conține 155 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cremă de brânză, ardei jalapeno, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cârnați italieni de curcan, Pepperoni, ciuperci, măsline și pizza Jalapeno, Ardei Iute Poppers, și Ardei Iute Poppers pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul pentru a fierbe și aranjați un suport în mijloc. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu și puneți-o deoparte.
Așezați un jalapeincormalo pe suprafața dvs. de lucru, astfel încât să stea plat fără să se rostogolească. Faceți două tăieturi formând un" T " tăind mai întâi mijlocul chile pe lungime de la tulpină la vârf, apoi făcând o a doua tăietură perpendiculară pe prima la aproximativ 1/4 inch de tulpină, tăind doar la jumătatea chile (aveți grijă să nu tăiați complet capătul tulpinii). Deschideți cu grijă clapele pentru a expune interiorul chile și, folosind un cuțit de unt sau o lingură mică de măsurare, răzuiți interiorul pentru a îndepărta semințele și coastele. Repetați cu ardeii rămași; pus deoparte.
Așezați crema de brânză, pepperoni, parmezan și sare într-un castron mediu, condimentați cu piper negru proaspăt măcinat și amestecați până se omogenizează și se combină uniform.
Transferați amestecul într-o pungă de plastic resigilabilă de dimensiunea unui litru, tăiați un colț de jos pentru a face o deschidere lată de 3/4 inci și strângeți amestecul în ardei iute până când este umplut (aveți grijă să nu umpleți excesiv). Introduceți o scobitoare în lățime prin fiecare chile pentru a fixa clapele și umplutura.
Așezați ardeii iute umpluți pe foaia de copt pregătită în două rânduri distanțate uniform de șase.Se fierbe timp de 4 minute, se rotește tigaia și se continuă să se fierbe până când ardeii încep să se încarce și umplutura este rumenită și bulboasă, încă aproximativ 4 minute.
Scoateți din cuptor și scoateți scobitorii, dacă doriți.
Lăsați să se răcească 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile utilizate pentru producția de cava sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de maturare minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele în curs de îmbătrânire sunt supuse tehnicii D. P. L., care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, pe parcursul celor peste 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este o cava delicată, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice.Amestec: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada