Pepperoni Mic Dejun Pizza

Pepperoni Mic Dejun Pizza
Reteta Pepperoni mic dejun Pizzan este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, primar și דל פחמימות, opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 59 cenți pe porție, primești o masă de dimineață care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 154 calorii. Mergeți la magazin și ridicați unt, sos de pizza, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mic Dejun Pepperoni Pizza, Pizza Pepperoni făcută cu o crustă de Pizza maro Hash, și Pepperoni Pizza Dip.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 218°.pulverizați tigaia de pizza de 12 inci cu spray de gătit. Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick și apa fierbinte până se formează aluat moale. Apăsați aluatul în partea de jos și în sus a tigaiei, folosind degetele înmuiate în amestec Bisquick, formând marginea la margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
AluatAluat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Coaceți 10 până la 15 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Între timp, într-un castron mare, bateți ouăle, laptele și piperul cu biciul de sârmă sau furculița până se omogenizează. Se amestecă pepperoni și ceapă. În tigaia antiaderentă de 12 inci, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
UntUnt
CeapăCeapă
PiperPiper
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați amestecul de ouă; gatiti 3 pana la 5 minute, amestecand ocazional, pana cand este ferm, dar inca umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
5
Răspândiți sosul de pizza peste crusta coaptă. Se acoperă uniform cu amestec de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PizzaSos De Pizza
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
OuăOuă
6
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
7
Coaceți cu 3 până la 5 minute mai mult sau până când brânza este topită și pizza este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Se presara cu busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 vin în Top 50 al lui VinePair din 2018intensă culoare roșu rubiniu cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista