Pepperoni Mic Dejun Pizza
Reteta Pepperoni mic dejun Pizzan este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, primar și דל פחמימות, opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 59 cenți pe porție, primești o masă de dimineață care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 154 calorii. Mergeți la magazin și ridicați unt, sos de pizza, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mic Dejun Pepperoni Pizza, Pizza Pepperoni făcută cu o crustă de Pizza maro Hash, și Pepperoni Pizza Dip.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.pulverizați tigaia de pizza de 12 inci cu spray de gătit. Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick și apa fierbinte până se formează aluat moale. Apăsați aluatul în partea de jos și în sus a tigaiei, folosind degetele înmuiate în amestec Bisquick, formând marginea la margine.
Coaceți 10 până la 15 minute sau până se rumenesc.
Între timp, într-un castron mare, bateți ouăle, laptele și piperul cu biciul de sârmă sau furculița până se omogenizează. Se amestecă pepperoni și ceapă. În tigaia antiaderentă de 12 inci, topiți untul la foc mediu.
Adăugați amestecul de ouă; gatiti 3 pana la 5 minute, amestecand ocazional, pana cand este ferm, dar inca umed.
Răspândiți sosul de pizza peste crusta coaptă. Se acoperă uniform cu amestec de ouă.
Coaceți cu 3 până la 5 minute mai mult sau până când brânza este topită și pizza este fierbinte.