Pepperoncini Friptură De Vită Italiană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de vită italiană Pepperoncini. Această rețetă face 8 porții cu 595 calorii, 50g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână rulouri hoagie, friptură de vită, ardei pepperoncini și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sandvișuri italiene de vită cu aragaz lent sau carne de vită Pepperoncini, Submarine în stil Italian cu Pepperoncini, și Sunday Slow Cooker: Carne de vită Pepperoncini aka carne de vită prin picurare.
Instrucțiuni
Așezați friptura într-un aragaz lent; se toarnă deasupra suc de piper rezervat. Acoperiți și gătiți la setare scăzută timp de 6 până la 8 ore, până când este foarte fragedă.
Îndepărtați friptura și mărunțiți cu 2 furculițe; se amestecă înapoi în lichid în aragazul lent.
Adăugați ardeii și ceapa.
Se amestecă au jus se amestecă cu puțin lichid din aragazul lent până se dizolvă.
Se toarnă peste carne de vită; adăugați apă dacă este necesar pentru a acoperi friptura.
Acoperiți și gătiți încă o oră.
Serviți carnea de vită spooned pe rulouri.