Pepperonata dulce și picantă
Pepperonatanul dulce și picant este un fără gluten și vegan farfurie. O porție conține 106 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 79 de cenți pe porție. Un amestec de oțet de vin, sare kosher, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Oferte Pepperonata, Sardine coapte în Pepperonata, și Carne de porc dulce și picantă și varză Napa se amestecă cu tăiței picante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați sare, ardei și șobolani; gătiți 3 minute sau până când șobolanii încep să se rumenească. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gătiți, acoperit, 20 de minute sau până când ardeii sunt fragede.
Creșteți căldura la mediu-mare.
Adăugați oțet, zahăr și cimbru; gătiți 15 minute sau până când ardeii sunt fragede și șalotii se rumenesc, amestecând ocazional.
Serviți cald sau la temperatura camerei.