Peppernotter (Cookie-Uri Scandinave De Crăciun)

Peppernotter (cookie-uri de Crăciun scandinave) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 48 și costă 10 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 79 calorii. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, suc de lămâie, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Peppernotter (Cookie-Uri Scandinave De Crăciun), Cookie-Uri De Migdale Scandinave, și Cookie-uri de Crăciun: cookie-uri norvegiene de Crăciun, morcov condimentat prune conserva semilune și ciocolată portocaliu.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C). Ungeți mai multe foi de copt.
Bateți ouăle, zahărul alb și zahărul brun într-un bol până când zahărul s-a dizolvat, apoi bateți în suc de lămâie, migdale, praf de copt, scorțișoară, ghimbir, piper negru, ienibahar și cuișoare până se combină bine.
Se amestecă făina pentru a face un aluat lipicios.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru bine făinată și frământați aluatul timp de 1 până la 2 minute, adăugând mai multă făină, dacă este necesar, pentru a face un aluat neted și funcțional. Strângeți bucățile de aluat și rotiți-le în bile cu diametrul de aproximativ 1 1/2 inci și așezați bilele pe foile de copt pregătite la cel puțin 1 inch distanță.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul unui cookie iese curată, aproximativ 25 de minute.
Scoateți imediat din foi la rafturile de răcire pentru a împiedica cookie-urile să devină prea dure.
Amestecați zahărul și apa cofetarilor pentru a face o glazură și stropiți fiecare fursec în timp ce este ușor cald cu aproximativ 1/2 linguriță, întinzându-l în jurul vârfului fursecului.