Peppermint-topped negrese

Peppermint-topped negrese
Reteta Brownies-Peppermint topped ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 2 ore și 30 de minute. Această rețetă face 3 porții cu 10459 calorii, 1390g de proteine, și 413g de grăsime fiecare. Pentru $ 50.2 pe portie, această rețetă acoperă 82% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți frișcă, vanilie, rotundă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Peppermint-topped negrese, Cremă De Mentă-Topped Brownie Desert, și Bomboane Topped Negrese pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Unt un 9-de 13-in. tava de copt. Într-o cratiță medie, amestecați untul și ciocolata dulce-amară la foc foarte mic cu o spatulă de cauciuc rezistentă la căldură până se topește (nu lăsați să fiarbă sau să fiarbă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor, aproximativ 5 minute.
4
Într-un castron mare, amestecați ouăle, zahărul, vanilia și sarea. Turnați încet amestecul de ciocolată-unt în amestecul de ouă, amestecând constant. Într-un castron separat, cernem făina, pudra de cacao și praful de copt, apoi amestecăm împreună. Cu o spatulă de cauciuc curată, pliați ușor amestecul de făină în amestecul de ouă până când este doar combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Hârtie De OrezHârtie De Orez
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Întindeți aluatul uniform în tigaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Coaceți 20 până la 30 de minute sau până când brownies sunt ferme, începând să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei și o scobitoare introdusă în centru apare cu doar câteva firimituri agățate de ea.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Lăsați brownies să se răcească complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Reduceți temperatura cuptorului la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Linia a nivel, cu ramă 11 1/2-de 16-in. foaie de copt cu pergament. Cu un creion, desenați o grilă de 1 3/4-in. pătrate pe pergament (5 rânduri de 8), lăsând aproximativ un 1-in. frontieră și întoarceți pergamentul.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
10
Așezați o mentă în centrul fiecărui pătrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
11
Coaceți 15 până la 25 de minute sau până când se topește complet în 1 foaie mare, dar îndepărtați înainte ca bomboanele să înceapă să devină galbene. Înscrieți imediat pătratele de mentă cu un tăietor de pizza, folosind linii de creion ca ghid. În cazul în care liniile marcate nu dețin, rescore rapid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Lasă bomboanele să se răcească complet. Rupeți ușor în pătrate de-a lungul liniilor de scor. Aranjați, coaceți și înscrieți restul de 40 de bomboane în același mod (veți avea pătrate suplimentare; alegeți cele mai frumoase).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
În partea de sus a unui cazan dublu sau a unui bol metalic așezat peste apă fierbinte, combinați ciocolata semidulce tocată și frișca. Gatiti, amestecand des, pana se topeste si se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
14
Se ia de pe foc și se lasă ganache să se răcească până se încălzește.
15
Se toarnă ganache peste brownies răcite în tigaie și se lasă să se fixeze până la ferm, aproximativ 2 ore la temperatura camerei sau 1 oră la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
16
Așezați pătratele de mentă cu partea de jos în sus pe ganache, lăsând suficient spațiu între pătrate pentru a tăia brownies.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
17
Tăiați brownies în pătrate de-a lungul marginilor vârfurilor de mentă, ștergând cuțitul curat între tăieturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
18
Scoateți brownies din tigaie, aruncați (sau mâncați) resturi și întoarceți brownies în tigaie. Acoperiți cu folie de plastic, asigurându-vă că învelișul nu atinge menta și refrigerați 3 ore (pentru a înmuia puțin bomboanele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
19
Se servește ușor răcit.
20
Mai multe topping-uri pentru a încerca. De ce să te oprești la peppermint? Încercați aceste alte ornamente pentru brownies noastre bogate, moi. Fiți generoși cu cantități și răciți brownies, astfel încât seturile de topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
1
Presărați nucă de cocos prăjită mărunțită și nuci de macadamia prăjite tocate peste stratul de ganache doar cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat IndividualAmbalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat Individual
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1
Presărați bucăți de caramel zdrobite peste stratul de ganache doar cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De CarameleBucăți De Caramele
2
Arahide duble: încălziți untul de arahide în stil natural (cremos sau gros) și întindeți-l pe brownies răcit. La frigider până când untul de arahide este ferm; deasupra cu ganache și arahide tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Milk Duds1 Pachet (10 Uncii) Milk Duds
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1
Întindeți gemul de zmeură peste brownies răcite și acoperiți cu ganache.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De ZmeurăGem De Zmeură
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2
Rocky Road: Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
3
Întindeți jumătate din ganache doar cald peste brownies răcite, apoi acoperiți cu mini marshmallows și nuci tocate. Se fierb brownies timp de aproximativ 1 minut, sau până când marshmallows sunt prăjite și încep să se topească împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce De Mere VerdeLemn Dulce De Mere Verde
(vândut Pe Culoarul De Produse Lactate)(vândut Pe Culoarul De Produse Lactate)
Bețișoare Subțiri De Covrigi Sau ScobitoriBețișoare Subțiri De Covrigi Sau Scobitori
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Scoateți din cuptor și stropiți cu ganache rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Vârtej de ciocolată albă: lingurați dollops de ciocolată albă topită peste stratul de ganache doar cald și faceți vârtejuri marmorate folosind o scobitoare sau un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții3
Scor De Sănătate86
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista