Peppermint Toffee Crunch
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Peppermint Toffee Crunch. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 32 și costă 28 de cenți pe porție. O porție conține 185 calorii, 1g de proteine, și 13g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată semidulce, chipsuri de copt cu vanilie, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Toffee Bar Crunch Pie, Cookie - Uri Toffee Crunch, și Toffee Apple Crunch.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. Linia de 15x10x1-inch pan cu folie grele. Pulverizați folia cu spray de gătit.
Răspândiți cerealele uniform în tigaie.
Topiți untul într-o cratiță de 2 litri la foc mediu. Folosind măturică, se amestecă untul și zahărul împreună până la omogenizare.
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Se fierbe 2 minute, amestecând constant. Se toarnă imediat amestecul uniform peste cereale în tigaie.
Scoateți din cuptor. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Așezați chipsuri semidulce și 1/2 linguriță de ulei într-un castron mic cu microunde. Cuptor cu microunde neacoperit la maxim 1 minut până la 1 minut 10 secunde, până aproape topit. Se amestecă până se omogenizează.
Stropiți uniform peste jumătate de caramel; se presară cu jumătate de migdale, apăsând ușor.
Așezați chipsurile de copt cu vanilie albă și uleiul rămas într-un castron mic cu microunde. Cuptor cu microunde descoperit pe 70% putere 1 minut la 1 minut 10 secunde, până aproape topit. Se amestecă până se omogenizează.
Stropiți peste jumătatea rămasă de caramel; se presară cu migdalele rămase, apăsând ușor. Dați la frigider 20 de minute pentru a seta ciocolata; se rupe în bucăți. A se păstra bine acoperit la frigider până la o săptămână.