Pepperidge Farm Florentine de pui la pachet cu produse de patiserie

Pepperidge Farm Florentine de pui florentin înfășurat în produse de patiserie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.47 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 913 calorii, 26g de proteine, și 61G de grăsime fiecare. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de ouă, foi de patiserie puf, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor lingura remarcabil de 83%. Rețete similare includ Pepperidge Farm Sausalito Cookie-Uri, Umplutura De Nuci Portocalii: Provocarea Fermei Pepperidge, și Florentin Prosciutto Pui Învelit.
Instrucțiuni
Dezghețați foile de patiserie la temperatura camerei timp de 40 de minute sau până când sunt ușor de manevrat.
Încălziți cuptorul la 400 de grade F. amestecați oul și apa într-un bol mic cu o furculiță.
Puneți puiul la o grosime de 1/4 inch.
Tăiați fiecare piept de pui în jumătate. Înveliți puiul cu făina.
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare.
Adăugați puiul și gătiți până se rumenesc bine pe ambele părți.
Scoateți puiul pe o farfurie. Acoperiți placa și dați-o la frigider timp de 15 minute.
Amestecați spanacul și nucșoara în tigaie. Reduceți căldura la mediu. Gatiti 5 minute sau pana cand amestecul este fierbinte, amestecand des.
Desfaceți 1 foaie de patiserie pe o suprafață ușor făinată.
Rotiți foaia de patiserie într-un pătrat de 14 inci.
Tăiați foaia de patiserie în pătrate de 4 (7 inci). Repetați cu foaia de patiserie rămasă.
Ungeți marginile pătratelor de patiserie cu amestecul de ouă
Așezați 1 bucată de pui în centrul fiecăruia dintre cele 4 pătrate de patiserie.
Întindeți fiecare cu 1 linguriță de muștar și acoperiți cu aproximativ 1/4 cană amestec de spanac. Topiți fiecare cu un alt pătrat de patiserie. Apăsați marginile pentru a sigila.
Ungeți produsele de patiserie cu amestecul de ouă.
Așezați produsele de patiserie pe o foaie de copt.
Coaceți timp de 25 de minute sau până când produsele de patiserie sunt aurii.