Pepper Coulis
Pepper Coulis ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 22 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 7 și costă 41 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de piper cayenne, ulei de măsline, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 71%. Încercați Ravioli Hummus prăjiți la tigaie cu Coulis de ardei roșu, Strudel De Legume Prăjite Cu Coulis De Ardei Roșu, și Scoici Cu Crustă De Paprika Cu Coulis De Ardei Roșu Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți 1 ardei gras roșu sau galben (aproximativ 10 oz.); se usucă. Puneți piperul într-o plăcintă sau o tigaie de tort de 9 inci și fierbeți la 3 până la 4 inci de la căldură, rotind după cum este necesar, până când este carbonizat pe toate părțile, aproximativ 15 minute în total.
Lasă să se răcească. Cu un cuțit mic și ascuțit, îndepărtați și aruncați pielea, tulpina și semințele. Tăiați grosolan ardeiul și puneți-l într-un blender sau robot de bucătărie.
Adăugați 1 lingură de apă și 1 linguriță de ulei de măsline; se învârte până se omogenizează.
Adăugați sare și cayenne după gust. Dacă coulis este mai gros decât se dorește, subțire cu încă 1 până la 2 linguri de apă.