Pepparkakor (Fursecuri Suedeze Cu Ghimbir)
Rețeta Pepparkakor (cookie-uri suedeze de ghimbir) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare Scandinavă. Pentru 5 cenți pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 108. O porție conține 42 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. 21 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de bicarbonat de sodiu, cuișoare măcinate, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este improvizabil. Rețete similare includ Pepparkakor (Fursecuri Suedeze Cu Ghimbir), Pepparkakor al mamei (prăjituri de turtă dulce), și Pepparkakor (Cookie-Uri De Turtă Dulce) - Brutărie Vete-Katten, Suedia.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați făina, ghimbirul, scorțișoara, cuișoarele, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Într-o cratiță mică la foc moderat, încălziți siropul de porumb și coaja de portocală.
Adăugați untul și zahărul și continuați încălzirea, amestecând ocazional, până se topește.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Adăugați oul și amestecați pentru a combina.
Se toarnă peste amestecul de făină și se amestecă pentru a se combina. Formați aluatul într-o bilă, înfășurați într-un strat dublu de folie de plastic și răciți peste noapte.
Aranjați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 375 F. Liniați 2 foi mari de copt cu covorașe antiaderente, cum ar fi Silpats sau hârtie pergament.
Folosind un sucitor ușor făinat, întindeți o porție din aluat pe o suprafață ușor făinată la o grosime de 1/4 inch. Folosind tăietori de prăjituri, tăiați aluatul în formele dorite, cum ar fi cercuri, stele, inimi, clopote, bărbați de turtă dulce și pomi de Crăciun.
Se transferă pe foile de copt pregătite și se presară cu zahărul perlat.
Coaceți, comutând fursecurile între rafturile superioare și inferioare și rotind foile de copt cam la jumătatea coacerii, până când marginile abia încep să se rumenească, 7 până la 8 minute. Urmăriți cu atenție cookie-urile pentru a vă asigura că nu se rumenesc prea mult.
Lăsați fursecurile să se răcească pe foi de copt timp de 5 minute înainte de a le transfera pe o grătar pentru a lăsa să se răcească complet. Continuați să rulați și să tăiați restul de aluat pentru biscuiți și să coaceți prăjiturile pe foi de copt răcite. Faceți înainte: Pepparkakor poate fi copt înainte și păstrat, depozitat între foi de hârtie de ceară într-un recipient etanș, timp de până la 2 săptămâni sau congelat până la 1 lună.