Pepitos De Pui La Grătar Marinat

Pepitos de pui la grătar marinat este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. Pentru $ 3.92 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 1095 calorii, 56G de proteine, și 78g de grăsime per portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți cimbru, usturoi, suc de portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu mousse de avocado cu ciocolată / mousse de avocado cu ciocolată neagră rapidă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui marinat Mojo cu cartofi mov la grătar și salsa de porumb carbonizată și fasole neagră cu Tortilla de făină la grătar, Orecchiette Cu Conopidă, Pesmet, Pancetta Și Pepitos, și Pui Marinat La Gratar.
Instrucțiuni
Așezați puiul într-un vas de sticlă de 13 pe 9 inci. Presărați puternic puiul cu sare și piper. Aruncați puiul cu cimbru și oregano, asigurându-vă că totul este încorporat uniform.
Se toarnă sucul de portocale peste pui.
Lăsați-l să se marineze timp de 10 minute.
Încălziți uleiul vegetal pe o tigaie grea la grătar la foc mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați puiul. Gatiti aproximativ 5 minute pe o parte si intoarceti, folosind clesti. Gatiti pe cealalta parte pana se rumeneste perfect si puiul este fiert, inca 5 minute.
Scoateți puiul de pe foc și rezervați, acoperit.
Într-un bol mediu de amestecare, amestecați maioneza, chipotul și usturoiul până când toate ingredientele sunt încorporate uniform. Se condimentează cu sare. Rezervă.
Întindeți 1 lingură de amestec de maioneză pe interiorul unui rulou bolillo. Prăjiți ușor ruloul bolillo pe tigaia de grătar la foc mediu-mare, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Așezați un piept de pui pe interiorul ruloului.
Adăugați feliile de avocado și acoperiți cu salată.
Stropiți cu puțin ulei de măsline și oțet de vin roșu. Închideți sandvișul și serviți imediat.