Pepite De Rață Din Noua Carte De Bucate Le Pigeon
Nevoie de o curs principal fără lactate? Pepite de rață din noua carte de bucate le Pigeon ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 25. O porție conține 1867 calorii, 54g de proteine, și 171g de grăsime. Pentru $ 4.18 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână oțet de sherry, muștar dijon, salvie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Food Republic. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Încercați Plăcintă Cu Porumbei, Orez De Mazăre Porumbel, și Orez cu mazăre porumbel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru amestecul de rață: folosind un cuțit, mărunțiți fin și tocați carnea și pielea confitului de rață. Într-un castron mediu, amestecați împreună confitul mărunțit, oțetul de sherry și muștarul Dijon și setați aside.In o tigaie saut la foc mediu, încălziți uleiul de măsline. Când uleiul este fierbinte, adăugați ceapa, usturoiul, Salvia, cimbru, pudra de usturoi, boia și pudra de muștar și saut până când ceapa este translucidă, 3 până la 4 minute.
Transferați amestecul într-un castron și lăsați să se răcească. Când amestecul este suficient de rece pentru a fi manipulat, adăugați amestecul confit și amestecați cu degetele.
Lăsați să se răcească încă 20 de minute înainte de a forma pepite.Pentru sosul de scufundare: într-o cratiță mică la foc mediu-mic, combinați sucul de prune, prunele și oțetul și aduceți la foc mic. Se fierbe la foc mic până se reduce la aproximativ 2 linguri de lichid, aproximativ 7 minute.
Se transferă într-un bol de amestecare și se lasă să se răcească. Odată răcit, amestecați muștarul Dijon. Dacă sosul pare prea gros, adăugați apă la subțire. Pune deoparte.Pentru pepite: bateți ușor ouăle într-un vas puțin adânc.
Așezați făina și firimiturile de pâine în vase separate puțin adânci lângă ouă. Scoateți o lingură plină de amestec de rață și folosiți-vă mâinile pentru a-l forma într-o formă de pepită (știm că știți cum arată pepite, nu vă prefaceți că nu!). Înmuiați mai întâi pepite în făină, apoi oul și în cele din urmă în firimiturile de pâine. Puneți pepite deoparte pe un platou.
Se toarnă ulei la o adâncime de centimetri de cm într-o tigaie mare și se încălzește la foc mare. Când uleiul este fierbinte, dar nu fumează, adăugați cu grijă pepite în ulei. Lucrând în loturi de aproximativ 8 pepite, prăjiți timp de 90 de secunde, întoarceți-vă pe cealaltă parte și continuați să prăjiți încă 90 de secunde.
Transferați pepite pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Adăugați o stoarcere de lămâie și un vârf de sare și serviți cu sosul de scufundare.Încercați aceste rețete de rață pe Food Republic: Pineapple Duck Curry Recipe
Gătit Cu Vin: Rață Cu Cireșe În Rețetă Chianti
Piept De Rață Cu Mere Și Rețetă De Chimen