Pepite De Rață Din Noua Carte De Bucate Le Pigeon

Pepite De Rață Din Noua Carte De Bucate Le Pigeon
Nevoie de o curs principal fără lactate? Pepite de rață din noua carte de bucate le Pigeon ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 25. O porție conține 1867 calorii, 54g de proteine, și 171g de grăsime. Pentru $ 4.18 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână oțet de sherry, muștar dijon, salvie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Food Republic. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Încercați Plăcintă Cu Porumbei, Orez De Mazăre Porumbel, și Orez cu mazăre porumbel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru amestecul de rață: folosind un cuțit, mărunțiți fin și tocați carnea și pielea confitului de rață. Într-un castron mediu, amestecați împreună confitul mărunțit, oțetul de sherry și muștarul Dijon și setați aside.In o tigaie saut la foc mediu, încălziți uleiul de măsline. Când uleiul este fierbinte, adăugați ceapa, usturoiul, Salvia, cimbru, pudra de usturoi, boia și pudra de muștar și saut până când ceapa este translucidă, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Oțet De SherryOțet De Sherry
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Rață întreagăRață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Transferați amestecul într-un castron și lăsați să se răcească. Când amestecul este suficient de rece pentru a fi manipulat, adăugați amestecul confit și amestecați cu degetele.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Lăsați să se răcească încă 20 de minute înainte de a forma pepite.Pentru sosul de scufundare: într-o cratiță mică la foc mediu-mic, combinați sucul de prune, prunele și oțetul și aduceți la foc mic. Se fierbe la foc mic până se reduce la aproximativ 2 linguri de lichid, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Nuggets De PuiNuggets De Pui
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Prune UscatePrune Uscate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se transferă într-un bol de amestecare și se lasă să se răcească. Odată răcit, amestecați muștarul Dijon. Dacă sosul pare prea gros, adăugați apă la subțire. Pune deoparte.Pentru pepite: bateți ușor ouăle într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Nuggets De PuiNuggets De Pui
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
5
Așezați făina și firimiturile de pâine în vase separate puțin adânci lângă ouă. Scoateți o lingură plină de amestec de rață și folosiți-vă mâinile pentru a-l forma într-o formă de pepită (știm că știți cum arată pepite, nu vă prefaceți că nu!). Înmuiați mai întâi pepite în făină, apoi oul și în cele din urmă în firimiturile de pâine. Puneți pepite deoparte pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Nuggets De PuiNuggets De Pui
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Rață întreagăRață întreagă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Se toarnă ulei la o adâncime de centimetri de cm într-o tigaie mare și se încălzește la foc mare. Când uleiul este fierbinte, dar nu fumează, adăugați cu grijă pepite în ulei. Lucrând în loturi de aproximativ 8 pepite, prăjiți timp de 90 de secunde, întoarceți-vă pe cealaltă parte și continuați să prăjiți încă 90 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuggets De PuiNuggets De Pui
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Transferați pepite pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie pentru a se scurge. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuggets De PuiNuggets De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
8
Adăugați o stoarcere de lămâie și un vârf de sare și serviți cu sosul de scufundare.Încercați aceste rețete de rață pe Food Republic: Pineapple Duck Curry Recipe
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Rață întreagăRață întreagă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Gătit Cu Vin: Rață Cu Cireșe În Rețetă Chianti
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Rață întreagăRață întreagă
10
Piept De Rață Cu Mere Și Rețetă De Chimen
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții25
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista