Pepite De Porumb
Pepite de porumb necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 20 și costă 25 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 80 de calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați porumb cremă, albuș de ou, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Cuscus De Porumb Și Orez Cu Pepite De Vinete, Faceți Pepite, și Nuggets De Vacanță.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați împreună porumbul cremă și porumbul de miez întreg scurs. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu și acoperiți cu ulei vegetal sau spray de gătit. Aruncați linguri de amestec de porumb pe foaie și congelați până la fermitate, aproximativ 3 ore.
Încălziți un centimetru de ulei la 350 de grade F (175 de grade C) într-o tigaie mare adâncă sau umpleți o friteuză cu ulei conform instrucțiunilor producătorului.
Amestecați făina de porumb, făina, albușul de ou, laptele, sarea și piperul într-un castron mediu. Înmuiați pepite de porumb congelate în aluat și prăjiți rapid în ulei fierbinte până se rumenesc.
Scoateți prosoapele de hârtie pentru a se scurge.