Pepite de curcan cu brânză cu chipsuri de fumat
Pepite de curcan Cheesy cu chips-uri de fumat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 397 calorii, 37g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 12 fani. Mergeți la magazin și ridicați ouă, cartofi, salată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Saramura și fumatul curcan Ziua Recunostintei, Pepite de somon cu chipsuri de cartofi dulci, și Chipsuri de Tortilla și nuci pecan-pepite de pui cu crustă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Bateți oul într-un castron cu parmezanul, usturoiul zdrobit și câteva condimente, apoi amestecați bucățile de curcan.
Aruncați cartofii în ulei, apoi întindeți-i pe o tavă de copt și coaceți timp de 15 minute.
Între timp, aruncați curcanul în pesmet și întindeți-l pe o altă tavă de copt. Luați chipsurile din cuptor și vârful într-un castron cu usturoiul tocat, boiaua și sarea de mare.
Se amestecă bine, apoi se întinde înapoi pe tavă și se întoarce la cuptor cu curcanul.
Coaceți timp de 10-12 minute, apoi serviți cu o salată.