Pepene verde și mascarpone Parfaits
Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 225 calorii. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați mentă, tei, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Căpșuni-mascarpone Parfaits, Parfum De Mere-Mascarpone, și Parfaits de vin de Port, smochine și Mascarpone.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați pepenele verde, coaja de tei și menta tocată. Se dă la frigider până se răcește.
Într-un castron, combinați mascarpone, smântână, zahăr, suc de lămâie și vanilie. Folosind un mixer electric, bateți la viteză mică până devine pufos. Nu exagera.
Puneți o treime din pepene verde în flauturi de șampanie sau ochelari de vin și acoperiți cu jumătate din mascarpone.
Adăugați un alt strat de pepene verde și mascarpone. Se acoperă cu un strat final de pepene verde, se ornează cu frunze de mentă și felii de tei și se servește.