Pepene Verde-Var Gelatină Pătrate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați pătrate de gelatină pepene verde-var. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 68 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 16 și costă 42 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pepene verde, pulbere de gelatină, lichior de anisetă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pătrate De Gelatină De Afine, Pătrate De Desert Din Gelatină, și Pătrate De Gelatină De Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pureați pepenele verde, zahărul, sucul de lămâie și Sambuca într-un blender până se omogenizează, lucrând în loturi, dacă este necesar.
Se toarnă printr-o sită cu ochiuri fine într-o cană mare de măsurare a lichidului.
Se toarnă 1 cană de amestec de pepene verde într-o cratiță mică și se aduce la fierbere. Între timp, turnați încă 1 cană din amestecul de pepene verde într-un bol mare și presărați gelatina deasupra; lasa sa stea 1 minut.
Se toarnă amestecul fierbinte de pepene verde în castron și se amestecă până se dizolvă gelatina. Amestecați amestecul de pepene verde rămas din cupa de măsurare.
Pulverizați o tigaie de tort de 8 inci cu spray de gătit, ștergând excesul.
Se toarnă amestecul de pepene verde. Îndepărtați spuma de pe suprafață și refrigerați gelatina până se îngroașă ușor, aproximativ 20 de minute. Aranjați frunzele de mentă deasupra în rânduri, apoi împingeți-le chiar sub suprafață. La frigider până la setarea completă, cel puțin 4 ore.
Desfaceți gelatina: inversați pe o placă de tăiere, apoi inversați-o pe o altă placă de tăiere și tăiați-o în pătrate.
Fotografie realizată de Jonathan Kantor