Pepene verde la grătar și Jalapeno Bowla

Pepene verde la gratar si ardei iute Bowla ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 1197 calorii, 18g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 5,68 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de sare, ardei jalapeno, pepene verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încercați Marinat piept de pui la gratar cu pepene verde-Salsa Jalapeno, Maimuța De Struguri Bowla, și Red Apple Hooch Bowla pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți grătarul la înălțime.
Periați ușor feliile de pepene verde cu ulei vegetal și condimentați cu sare. Aranjați grătarul și grătarul până când aveți semne vizibile de grătar pe ambele părți.
Scoateți coaja și tăiați carnea în bucăți mari.
Adăugați carnea de pepene verde într-un blender, împreună cu 1 cană de apă și amestecați până se lichefiază. Se strecoară sucul, printr-o strecurătoare fină, într-un bol. Aruncați pulpa și rezervați sucul de pepene verde.
Într-un castron mare sau ulcior de sticlă, combinați tequila, siropul simplu, Sucul de lămâie și schnapps de pepene verde.
Adăugați sucul de pepene verde la grătar și amestecați.
Se toarnă în pahare de servire și garnisiți cu felii rezervate de pepene verde la grătar și un ardei jalapeno.
Într-o cratiță mică la foc mediu, adăugați apa, zahărul și ardeiul jalapeno.
Se încălzește amestecul până se dizolvă zahărul, aproximativ 2 până la 3 minute.
Se scoate de pe foc și se lasă să se absoarbă până se răcește.
Scoateți feliile de piper și rezervați siropul simplu.