Pepene verde la grătar cu iaurt
Pepenele verde la grătar cu iaurt ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 100 de calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați iaurt grecesc, cimbru, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pepene Verde La Grătar Cu Iaurt, Pepene verde-gheață de iaurt, și Pepene Verde Iaurt Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Într-un castron, combinați iaurtul cu sucul de lămâie, oțetul, cimbru și 1 lingură de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper.
Stropiți triunghiurile de pepene verde cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătiți la foc mare până se carbonizează frumos, aproximativ 1 minut pe parte; se transferă în farfurii. Topiți pepenele verde cu sosul de iaurt și condimentați cu piper negru.
Stropiți cu ulei de măsline, garnisiți cu menta și serviți.