Pepene Verde Gazpacho

Pepene Verde Gazpacho
Pepene verde Gazpacho ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 179 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Un amestec de pepene verde, roșii, mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Pepene Verde Gazpacho, Pepene Verde Gazpacho, și Pepene Verde Gazpacho pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un blender, curățați roșiile, chile și 1/2 din pepene verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă oțetul de vin roșu și uleiul de măsline și pulsul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3
Se adaugă ceapa, castravetele și mărarul și se condimentează cu sare și piper. Puree până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
4
Se toarnă în boluri răcite și se presară cu mărar, feta și pepene verde rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Servi.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista