Pepene Verde Gazpacho
Pepene verde Gazpacho ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 179 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Un amestec de pepene verde, roșii, mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Pepene Verde Gazpacho, Pepene Verde Gazpacho, și Pepene Verde Gazpacho pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender, curățați roșiile, chile și 1/2 din pepene verde.
Se toarnă oțetul de vin roșu și uleiul de măsline și pulsul.
Se adaugă ceapa, castravetele și mărarul și se condimentează cu sare și piper. Puree până la neted.
Se toarnă în boluri răcite și se presară cu mărar, feta și pepene verde rămas.