Pepene Verde Coaja Savura

Pepene Verde Coaja Savura
Pepene verde șorici savura ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție conține 64 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de turmeric măcinat, coajă de pepene verde, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Murături cu coajă de pepene verde, Coaja De Pepene Verde Murat, și Coaja De Pepene Verde Murat.

Instrucțiuni

1
Aduceți 3 litri de apă la fiert într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați coaja; gatiti 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
3
Se scurge bine.
4
Combinați zahărul și ingredientele rămase în tigaie; aduceți amestecul la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 2 minute. Se amestecă coaja de pepene verde; se fierbe, neacoperit, 30 de minute sau până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită, amestecând frecvent. Se răcește; se toarnă gustul în recipiente etanșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
SavureazăSavurează
ZahărZahăr
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Notă: puneți la frigider coaja de pepene verde în recipiente etanșe până la două luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
SavureazăSavurează
Carne De VităCarne De Vită
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista