Pepene Verde Busuioc Margarita
Nevoie de o băutură fără gluten și vegană? Margarita cu busuioc de pepene verde ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 3,1 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 318 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, gheață crăpată, pepene verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Filet de vită cu cremă de busuioc cu salată de pepene verde-busuioc și Pătlagine la grătar, Pepene Verde Margarita, și Pepene Verde Margarita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 24 de cuburi de pepene verde pe o foaie de copt tapetată cu pergament. Acoperiți cu folie de plastic și înghețați cel puțin 3 ore și până la 2 zile.Puree pepene verde rămas și zahărul într-un blender pana se omogenizeaza. Treceți printr-o sită căptușită cu pânză de brânză într-un castron, aruncând solidele. Ar trebui să aveți aproximativ 3 căni de suc, adăugați puțină apă dacă este necesar.
Așezați tequila și busuiocul într-un ulcior de sticlă și zdrobiți ușor frunzele de busuioc cu spatele unei linguri de lemn pentru a elibera uleiuri. Se amestecă sucul de pepene verde și se triplează sec. puneți deoparte aproximativ 1 oră pentru ca aromele să se contopească.
Așezați câteva cuburi de pepene verde în fiecare pahar. Folosind un agitator de cocktail, amestecați aproximativ 3/4 cană margarita cu 1 cană gheață crăpată. Se strecoară într-unul din pahare. Aruncați gheața și orice frunze de busuioc rămase în agitator, repetați pentru fiecare cocktail.
Se servește garnisit cu busuioc, opțional.