Pepene verde-arbust de menta cu pepene verde

Pepene verde-menta arbust cu pepene verde Spoom ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 89 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. 40 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Un amestec de oțet de vin de orez, albușuri de ou, frunze de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Watermelon FROS 4-pepene verde congelat și vin roșu, Pepene Verde-Menta Margarita, și Margarita Pepene Verde - Menta.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și apa într-o cratiță mică și aduceți la fierbere. Continuați să fierbeți scurt, până când toate cristalele de zahăr sunt dizolvate. Lăsați să se răcească complet înainte de a continua.
Se combină cu pepene verde pur, lime și oțet. Îndepărtați orice spumă de pe suprafață. Acoperiți și lăsați să se odihnească la frigider cel puțin 2 zile.
Combinați zahărul și apa într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere și gătiți pentru a dizolva zahărul.
Adăugați menta, reduceți căldura și fierbeți 1 minut.
Scoateți din căldură, acoperiți și abrupți 30 de minute. Se strecoară menta și se aruncă. Răciți bine siropul înainte de utilizare.
Pentru coaja murată: curățați pielea verde din exteriorul cojilor de pepene galben. Tăiați orice carne rămasă din interior sau coaja prea dură din exterior. Feliați coaja rămasă în scânduri de 1/4 inch.
Tăiați în forme decorative mici cu un tăietor de prăjituri sau cuțit.
Combinați apa, oțetul, Kool-aid și zahărul într-o cratiță medie și aduceți la foc mic.
Adăugați pepene verde și fierbeți timp de 30 de minute. Se strecoară coaja într-un recipient rezistent la căldură și se continuă fierberea lichidului până se reduce cu aproximativ o treime, în jur de zece minute.
Se toarnă lichid redus peste coajă și se lasă să se răcească la temperatura camerei, apoi se acoperă și se răcește cel puțin 24 de ore.
Combinați pepene verde pur și apă. Folosind un mixer cu suport sau un mixer electric de mână, bateți albușurile cu sare la viteză medie-mare până la spumă, apoi adăugați zahăr și bateți la viteză mare până când formează vârfuri lucioase și ferme.
Se toarnă pepene verde pur aproxume în bezea și se pliază cu un bici. Nu intrați în panică atunci când nu încorporează ca majoritatea deliciilor pe bază de bezea, continuați să amestecați. În cele din urmă veți avea un lichid gros Roz deschis, ușor pufos. Procesați într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. Lăsați să se întărească în congelator într-un recipient sigilat timp de cel puțin 4 ore înainte de a scoate.
Pentru a face o băutură: pentru un pahar de 10 uncii, amestecați 1/4 cană de arbust și 1 lingură de sirop de mentă. Umpleți paharul cu gheață și turnați amestecul de arbust, apoi acoperiți cu apă plată sau spumantă.
Adăugați câteva bucăți de coajă de pepene verde murat și amestecați ușor cu un pai.
Serviți cu spumă de pepene verde.