Pepene galben în lapte de cocos
Pepenele galben din laptele de cocos ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 211 calorii. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați lapte de cocos bine amestecat, zahăr, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Smoothie Cu Pepene Galben, Smoothie Cu Pepene Galben, și Supă de pepene galben și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă laptele de cocos, zahărul și sucul de lămâie într-un castron mic de metal până se dizolvă zahărul, apoi se răcește rapid într-un castron metalic așezat într-un castron mai mare cu gheață și apă rece, amestecând ocazional, aproximativ 6 minute.
Înjumătățiți pepenele și aruncați semințele. Scoateți pepene galben în bile cu tăietor.
Împărțiți pepenele galben Între 8 feluri de mâncare, apoi turnați lapte de cocos deasupra.