Pepene galben Pie II
Cantaloupe Pie II necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 66g de grăsime, și un total de 1149 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de pepene galben, coajă de plăcintă, topping bătut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Plăcintă Cu Pepene Galben, Plăcintă Cu Degete De Unt, și Plăcintă Cu Cireșe.
Instrucțiuni
Pregătiți gelatina conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se lasă să se răcească până la consistența siropului gros.
Într-un bol mic de amestecare, bateți crema de brânză până devine pufoasă.
Se amestecă zahărul cofetarilor, apoi se bate în topping bătut.
Întindeți amestecul în fundul cojii de patiserie.
Se amestecă pepene galben în gelatină, apoi se toarnă amestecul peste stratul de brânză cremă în coajă de patiserie. Se răcește până se fixează bine.