Pepene galben de vară cu granita de busuioc-mentă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pepene galben de vară cu Granitan de busuioc-mentă. Această rețetă servește 8 și costă 75 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 89 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați apă, frunze de mentă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pepene galben cu granita de busuioc-var, Salată Cous Cous de pepene galben de vară cu Avocado, struguri și mentă, și Spiralized suc de fructe de vară "fidea" cu busuioc si menta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă zahărul, menta tocată, busuiocul și coaja de tei într-un castron mediu. Se pasează cu lingura de lemn până când ierburile devin verde închis, aproximativ 3 minute. Se amestecă sucul de lămâie și 1 1/4 căni de apă.
Lăsați să stea 1 oră. Tulpina în castron mare, apăsând pe solide.
Transferați 1/2 cană sirop de var în ulcior mic; acoperiți și refrigerați.
Turnați siropul de var rămas în vasul de copt metalic de 13x9x2 inci.
Așezați vasul în congelator. Se amestecă siropul cu furculița la fiecare oră până se îngheață, aproximativ 4 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați înghețat.)
Împărțiți pene de pepene galben Între 8 boluri de supă puțin adânci.
Stropiți pepene galben cu sirop de lime rezervat. Răzuiți granita în fulgi cu furculița. Lingura Generos 1/2 cana granita deasupra pepene galben în fiecare castron.
Se presară cu frunze de mentă feliate, se ornează cu crenguțe de mentă și se servește.