Pepene galben cu sos de zmeură
Pepene galben cu sos de zmeură este un fără gluten, fără lactate și primar farfurie. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 107 calorii. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați miere, zmeură, miere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Smoothie De Pepene Galben Cu Zmeură, Smoothie-Uri De Pepene Galben-Zmeură, și Palete De Zmeură-Pepene Galben pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți deoparte câteva zmeură pentru garnitură.
Așezați fructele de pădure rămase într-un blender sau robot de bucătărie; acoperiți și procesați până la piure.
Adăugați mierea, sucul de lămâie și ghimbirul; acoperiți și procesați. Se strecoară și se aruncă semințele; puneți sosul deoparte.
Tăiați pepenele galben și mierea în trei pene; tăiați fiecare pană în lățime în jumătate.
Scoateți semințele și coaja. Cu un cuțit, feliați fiecare bucată de pepene galben pe lungime spre capătul îngust, fără a tăia complet până la capăt. Deschideți într-o formă de ventilator.
Pe fiecare farfurie de desert, așezați 2 linguri de sos de zmeură și un ventilator de pepene galben și un ventilator de miere.
Garnisiți cu zmeură rezervată.