Pepene galben cu sirop de tei Tequila
Această rețetă servește 6. O porție conține 129 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Dacă aveți cantalupuri, tequila, mentă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Miere și pepene galben în sirop de var de vanilie, Salată De Căpșuni De Pepene Galben Cu Sirop De Tei Și Mentă, și Salată de pui Tequila-Lime la grătar cu vinetă Tequila-Lime.
Instrucțiuni
Folosind un cojitor de legume, îndepărtați coaja de pe tei în fâșii lungi.
Tăiați coaja în julienne fină, subțire cu ac, rezervați.
Secționați limele și îndepărtați miezul și membrana, rezervați
Într-o cratiță medie, combinați zahărul cu 1 cană de apă și aduceți la fierbere la foc mare. Continuați să fierbeți timp de 5 minute și scoateți-l de pe foc. Îndoiți Juliana cu coajă de tei și lăsați să se absoarbă timp de 2 minute.
Îndepărtați coaja cu o lingură cu fante pe o foaie de hârtie cerată.
Adăugați tequila în sirop.
Înjumătățiți și însămânțați pepenii.
Tăiați în benzi lungi de 1 inch lățime.
Îndepărtați coaja de pepene galben cu un cuțit ascuțit.
Aranjați feliile de pepene galben atractiv pe un platou sau un vas de servit.
Presărați secțiunile de var și Juliana de var peste pepene galben.
Se toarnă siropul peste fructe și se servește cu menta.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;