Pepene galben Aqua Fresca cu vârtej de sfeclă
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Cantaloupe Aqua Fresca cu vârtej de sfeclă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 99 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 72 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți pepene galben, apă, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pepene Verde Aqua Fresca, Pepene Verde Aqua Fresca, și Cantaloupe Agua Fresca.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 425 F cu rack-ul in mijloc.
Înfășurați sfecla în folie și puneți-o într-o tigaie mică cu 4 fețe, apoi prăjiți până se înmoaie când este străpunsă cu un cuțit, 45 până la 50 de minute. Desfaceți și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca.
În timp ce sfecla se prăjește, pepene galben pur, 3 căni de apă, suc de lămâie și 1/4 până la 1/3 cană de zahăr (după gust) în 3 până la 4 loturi într-un blender până la omogenizare, aproximativ 1 minut pe lot. Se răcește agua fresca până la rece, aproximativ 2 ore.
Peel și se taie sfecla, apoi pur și simplu cu apă ceașcă rămasă și zahăr lingură rămasă în blender curățat până la omogenizare. Se răcește sfecla pur și simplu până la rece, aproximativ 2 ore.
Pentru a servi, turnați agua fresca peste gheață în pahare înalte, apoi dollop 1 lingură sfeclă pur aproxume deasupra fiecărei băuturi, învârtind-o decorativ cu o lingură.
Agua fresca și sfeclă pur și simplu pot fi făcute cu 1 zi înainte și răcite separat.