Penuche Fudge
Penuche Fudge ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 14 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 113 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime per portie. 43 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, jumătăți de pecan, margarină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Penuche Fudge, Penuche Fudge #SundaySupper, și Unt Penuche (Zahăr Brun) Fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți o foaie de copt. Ungeți părțile laterale ale unei cratițe grele, de 2 litri.
În cratiță, amestecați împreună zahărul alb, zahărul brun, smântâna, laptele și margarina și dați la fiert la foc mediu.
Se încălzește, fără agitare, între 234 și 240 de grade F (112 până la 116 grade C) sau până când o cantitate mică de sirop aruncată în apă rece formează o bilă moale care se aplatizează atunci când este scoasă din apă și așezată pe o suprafață plană.
Se ia de pe foc și se răcește până la călduță (110 grade).
Se amestecă vanilia și se bate puternic până când amestecul își pierde luciul. Se amestecă rapid în nuci pecan și răspândirea pe foaie pregătită. Scor în pătrate în timp ce cald; se taie atunci când firma.