Pennsylvania Olandeză Porumb Plăcintă

Pennsylvania Olandeză Porumb Plăcintă
Pennsylvania olandeză porumb plăcintă este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 391 calorii, 9g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 120 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de porumb de sâmbure, porumb, ouă fierte tari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Mama lui Pennsylvania olandeză fasole, Salată De Varză Olandeză Din Pennsylvania, și Castraveți Olandezi Din Pennsylvania.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o cratiță la foc mediu, amestecați cartoful, porumbul întreg, porumbul cremă, ouăle fierte tari, sarea, piperul și laptele. Se fierbe timp de aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb întreg De KernelPorumb întreg De Kernel
Ou Fiert TareOu Fiert Tare
Porumb CremăPorumb Cremă
PiperPiper
CartofiCartofi
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Apăsați una dintre crustele de plăcintă în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unei plăci de plăcintă de 9 inci. Îmi place să folosesc sticlă transparentă, astfel încât să pot verifica crusta de jos pentru coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
4
Se toarnă umplutura fierbinte în crustă. Dot cu bucăți de unt. Acoperiți cu crusta superioară și flaut marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Tăiați câteva fante în crusta superioară pentru a evacua aburul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6
Așezați pe o foaie de prăjituri care a fost căptușită cu folie de aluminiu pentru o curățare ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit, apoi reduceți temperatura la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Coaceți încă 10 minute sau până când crusta este rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Se servește fierbinte.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista