Penne siciliană cu pește-spadă și vinete

Penne siciliană cu pește-spadă și vinete
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Penne siciliană cu pește-spadă și vinete ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 718 calorii. Pentru $ 4.17 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 100 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de fulgi de chili, roșii cherry, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este excelent. Rețete similare sunt Penne siciliană cu pește-spadă și vinete, Pește-Spadă, Stil Sicilian, și Pește-spadă în stil Sicilian.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, dar încă ferme la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
3
Scurgeți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
4
Între timp, puneți o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați 1/3 cană de ulei de măsline, usturoi, fulgi de chili roșii și 1/4 cană de pătrunjel. Se amestecă și se gătește până se parfumează, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
6
Adăugați vinetele și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
7
Scoateți vinetele din tigaie și puneți-le deoparte. Condimentați cuburile de pește-spadă cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pește-spadăPește-spadă
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Folosind aceeași tigaie, la foc mediu-mare, adăugați cele 2 linguri rămase de ulei de măsline și gătiți peștele-spadă până la opac, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Pește-spadăPește-spadă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați vinul alb și gătiți până aproape evaporat, aproximativ 2 minute. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
10
Adăugați roșiile, vinetele, pastele fierte, restul de 1/3 cană de pătrunjel și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
VineteVinete
TomateTomate
PătrunjelPătrunjel
11
Stropiți cu ulei de măsline extravirgin și presărați sare și piper. Se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Sare și PiperSare și Piper
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Revista