Penne Rigate cu varză de Bruxelles și Gorgonzola

Penne Rigate cu varză de Bruxelles și Gorgonzola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 437 calorii, 18g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați varza de Bruxelles—tăiată, ulei de măsline, cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Varză de Bruxelles și slănină acoperite cu Gorgonzola topită, Orecchiette cu varză de Bruxelles, Gorgonzola și unt brun, și Bacon și varză de Bruxelles Penne.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând, timp de 3 minute.
Adăugați varza de Bruxelles feliată, chile și cimbru și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când mugurii sunt doar fragezi, aproximativ 3 minute.
Adăugați frunzele de germeni rezervate, acoperiți și scoateți-le de pe foc.
Între timp, într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți penne până la al dente.
Scurgeți, rezervând 3/4 cană din apa pentru paste.
Adăugați penne în tigaie împreună cu apa de gătit pentru paste și gătiți la foc moderat, amestecând pentru a acoperi pastele cu legumele. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați pastele în boluri, acoperiți cu Gorgonzola și serviți imediat.