Penne la cuptor și cârnați afumați

Penne la cuptor și cârnați afumați
Penne la cuptor și cârnați afumați ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 644 calorii. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 278 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați cremă de supă de ciuperci, ceapă prăjită franceză, cârnați și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 58 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Penne și cârnați afumați, Penne și cârnați afumați, și Penne și cârnați afumați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați cârnații în felii de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare timp de 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați cârnați; gătiți și amestecați timp de 3 până la 4 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
5
Combinați supa și laptele într-un vas de copt de 13x9 inci. Se amestecă pastele nefierte, cârnații, 1/2 cană de ceapă prăjită franceză, 1/2 cană de brânză și mazăre. Acoperiți bine vasul de copt cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Prăjită FrancezăCeapă Prăjită Franceză
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Coaceți timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Îndepărtați folia și acoperiți cu restul de 1 cană de ceapă prăjită franceză și 1/2 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Prăjită FrancezăCeapă Prăjită Franceză
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Coaceți timp de 3 minute sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În58 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista