Penne la cuptor și cârnați afumați

Penne la cuptor și cârnați afumați ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 644 calorii. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 278 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați cremă de supă de ciuperci, ceapă prăjită franceză, cârnați și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 58 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Penne și cârnați afumați, Penne și cârnați afumați, și Penne și cârnați afumați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Tăiați cârnații în felii de 1/4 inch.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare timp de 3 minute.
Adăugați cârnați; gătiți și amestecați timp de 3 până la 4 minute sau până se rumenesc ușor.
Combinați supa și laptele într-un vas de copt de 13x9 inci. Se amestecă pastele nefierte, cârnații, 1/2 cană de ceapă prăjită franceză, 1/2 cană de brânză și mazăre. Acoperiți bine vasul de copt cu folie.
Coaceți timp de 45 de minute.
Îndepărtați folia și acoperiți cu restul de 1 cană de ceapă prăjită franceză și 1/2 cană de brânză.
Coaceți timp de 3 minute sau până când brânza este topită.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.